Polední menu

Pondělí 29. 4.

  • Dýňový krém s chilli a pomerančem 0,25 l

    57 CZK

  • Stroganoff s nudličkami z daňčí kýty, kyselou okurkou, žampiony a červenou cibulí, jasmínová rýže 150 g

    187 CZK

  • Smažený hermelín, vařený brambor s máslem a pažitkou, tatarská omáčka 150 g

    187 CZK

  • Pšeničná tortilla zapečená čedarem plněná kuřecími stripsy, zeleninou, BBQ omáčkou a římským salátem, hranolky 150 g

    187 CZK

  • Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory se slaninou a jarní cibulkou, citron 150 g

    187 CZK

  • Pečená BBQ žebra, křen, hořčice, domácí chléb 350 g

    197 CZK

  • Salát z trhaných listů a čerstvé zeleniny s kozím sýrem a marinovanou červenou řepou, opečený toast 150 g

    187 CZK

Víkendové speciality

  • NovéHovězí steak Chuck Eye Roll Grain Fed (střed chuck rollu, nejjemnější a nejvíce mramorovaná část) 200 g

    477 CZK

  • NovéTop side steak Uruguay (vnitřní část zadní kýty, jemné tukové mramorování) 200 g

    437 CZK

  • NovéHovězí Striploin steak (nízký roštěnec, hřbetní sval, velmi libový) 250 g

    497 CZK

Vysvětlení

  • Bez laktózy

  • Bez lepku

  • Oblíbené

  • Pálivé

  • Vegetariánské

English