Polední menu
Čtvrtek 28. 3.
Zvěřinový vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi 0,25 l
57 CZK
Holandský řízek se sýrem gouda, bramborová kaše s máslem, pikantní okurkový salát 200 g
187 CZK
Steak z vepřové kotlety gratinovaný čedarem a vyuzenou kýtou, přírodní omáčka, kořeněné hranolky 150 g
187 CZK
Kuřecí prso špikované chorizem a sýrem, grilovaná zelenina s fazolkami, bazalková omáčka 150 g
187 CZK
Vykostěné pečené koleno a krkovička, smetanový špenát, bramborový knedlík 200 g
187 CZK
Salát s trhanými listy salátů, čerstvou zeleninou, červenou řepou, ořechy a kozím sýrem, bagetka 180 g
197 CZK
Pátek 29. 3.
Pečený brambor s grilovanou zeleninou a sýrem halloumi, dip ze zakysané smetany 300 g
227 CZK
Variace smažených řízků (telecí, daňčí), mačkaný brambor s máslem, nakládaná zelenina 200 g
297 CZK
Hovězí guláš na černém pivu, houskový knedlík, krájená cibulka, křen 150 g
257 CZK
Vysvětlení
Bez laktózy
Bez lepku
Oblíbené
Pálivé
Vegetariánské