Polední menu

Čtvrtek 28. 3.

  • Zvěřinový vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi 0,25 l

    57 CZK

  • Holandský řízek se sýrem gouda, bramborová kaše s máslem, pikantní okurkový salát 200 g

    187 CZK

  • Steak z vepřové kotlety gratinovaný čedarem a vyuzenou kýtou, přírodní omáčka, kořeněné hranolky 150 g

    187 CZK

  • Kuřecí prso špikované chorizem a sýrem, grilovaná zelenina s fazolkami, bazalková omáčka 150 g

    187 CZK

  • Vykostěné pečené koleno a krkovička, smetanový špenát, bramborový knedlík 200 g

    187 CZK

  • Salát s trhanými listy salátů, čerstvou zeleninou, červenou řepou, ořechy a kozím sýrem, bagetka 180 g

    197 CZK

Pátek 29. 3.

  • Pečený brambor s grilovanou zeleninou a sýrem halloumi, dip ze zakysané smetany 300 g

    227 CZK

  • Variace smažených řízků (telecí, daňčí), mačkaný brambor s máslem, nakládaná zelenina 200 g

    297 CZK

  • Hovězí guláš na černém pivu, houskový knedlík, krájená cibulka, křen 150 g

    257 CZK

Vysvětlení

  • Bez laktózy

  • Bez lepku

  • Oblíbené

  • Pálivé

  • Vegetariánské

English