Polední menu

Středa 21. 2.

  • Hovězí vývar s masem, játrovými knedlíčky a kořenovou zeleninou 0,25 l

    57 CZK

  • Grilované medailonky z panenky, pepřová omáčka, bramborové krokety, salátek s červenou řepou 150 g

    197 CZK

  • Kuřecí prso gratinované slaninou a fazolkami, volské oko, šťouchaný brambor, kuřecí demi-glace 150 g

    187 CZK

  • Pečené papriky plněné sýrem a olivami podávané na zeleninovém salátu, opečený toast 150 g

    187 CZK

  • Hovězí guláš na černém pivu, cibulka, křen, houskový knedlík 150 g

    187 CZK

  • Smažený Cordon Bleu z vepřové kotlety se šunkou od kosti a sýrem gouda, vařený brambor s pažitkou a máslem, tatarská omáčka 200 g

    187 CZK

Čtvrtek 22. 2.

  • Zeleninová minestrone s parmezánem 0,25 l

    57 CZK

  • Kachní roláda pečená na cibuli a jablkách, špecle s kysaným zelím a zauzeným špekem 150 g

    187 CZK

  • Smažené hermelínové nugety podávané na zeleninovém salátu s brusinkovým dresinkem, bagetka 200 g

    187 CZK

  • Pečená krkovička a grilovaný uzený bok, kysané zelí, bramborový knedlík 150 g

    187 CZK

  • Italské risotto s grilovaným kuřecím prsem, hříbky a tymiánem, hoblinky parmezánu 200 g

    197 CZK

  • Holandský řízek se sýrem gouda, bramborová kaše s máslem, okurkový salát se zakysanou smetanou 200 g

    187 CZK

  • Grilovaný Rib Eye steak, slaninové fazolky, bylinkové máslo, hranolky 200 g

    287 CZK

Vysvětlení

  • Bez laktózy

  • Bez lepku

  • Oblíbené

  • Pálivé

  • Vegetariánské

English