Polední menu
Úterý 19. 3.
Hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi 0,25 l
57 CZK
Hovězí líčka na červeném víně, bramborová kaše, chips 150 g
227 CZK
Vepřové výpečky, kysané zelí se zauzeným špekem, bramborový knedlík 200 g
187 CZK
Kuřecí medailonky se slaninovou omáčkou, pečené baby brambůrky s červenou cibulkou a bylinkami 200 g
187 CZK
Katův šleh se zeleninou feferonkou, hranolky 150 g
187 CZK
Smažený hermelín, vařený brambor s máslem a pažitkou, tatarská omáčka 150 g
187 CZK
Středa 20. 3.
Zeleninová minestrone s parmezánem 0,25 l
57 CZK
Žampion Portobello plněný sýrem, pestem a rajčaty podávaný na zeleninovém salátu, opečený pita chléb 150 g
187 CZK
Variace řízků (panenka, kuřecí), lehký bramborový salát s hořčicovým dresinkem, citron 150 g
187 CZK
Kořeněný gyros, tzatziky, zelný salát s mrkví, hranolky 150 g
187 CZK
Steak z lososa, dýňové pyré, grilovaná sezónní zelenina s provensálskými bylinkami 150 g
217 CZK
Vepřová plec na paprice, houskový knedlík 150 g
187 CZK
Vysvětlení
Bez laktózy
Bez lepku
Oblíbené
Pálivé
Vegetariánské